Vår redovisningsbyrå

Vi är en heltäckande redovisningsbyrå för dig och ditt företag, och vi kan sköta hela din löpande bokföring eller så mycket som du vill att vi ska göra. Vi kan också sköta hela din lönehantering med korrekt skatt, arbetsgivaravgift och rapportering till Skattemyndigheten. Du kan också be oss skicka kontrolluppgifter och rapportera till Fora.

img

Bokföring

Är det bokföring som du behöver hjälp med? Då är det goda nyheter att precis detta är en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Med vår hjälp slipper du därför att själv behöva ägna dig åt bokföring utan kan i stället fokusera på annat.

img

Årsbokslut

Är det dags att göra årsbokslut? Då är även detta en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Med hjälp av oss kan du därför i stället lägga ner din tid på annat.

img

Kundfakturor

Vi kan också hjälpa dig med att hantera dina kundfakturor, detta för att se till att alla dina kunder verkligen betalat de pengar de är skyldiga dig.

img

Rådgivning

Vi kan även förse dig med olika typer av ekonomisk rådgivning. Med all vår kunskap och erfarenhet är vi firman att vända sig till när det gäller detta.