Detta är Alphacon AB

Vi är en redovisningsfirma i Västerås med lång erfarenhet av branschen. Våra kunder får hjälp med allt från löpande bokföring till kvalificerad revision. Alphacon AB kan också ge råd om bolagsbildning och avveckling av de. Vill du expandera kan vi ge goda tips om det också. Det vanliga bokföringsarbetet är själva navet i att ha kontroll över räkenskaperna och vi vill gärna assistera dig med våra kunskaper. Med moderna bokföringsprogram går arbetet smidigt och enkelt, och man skickar lätt filer till både bank och myndigheter som Fora och Skatteverket. Löner, skatter, moms, bokslut och årsredovisning kan vi också göra för dig och ditt företag.

Vi kan göra din revision

Vill du ha skattetips och upplysningar om vilka avdrag du kan göra eller bidrag du kan söka? Då är Alphacon AB alltid rätt konsulter att rådfråga, för vi är insatta i lagar och regler och hänger med när det kommer nyheter i lagstiftningen. Du kanske vill ha råd angående utdelning i bolaget? Ring oss i så fall så kommer vi och hjälper dig.

Service och snabbhet

Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda med oss, och vi är mycket serviceinriktade. Behöver du hjälp snabbt ställer vi på Alphacon AB upp, och vi håller alltid vad vi lovar. Du väljer också alltid själv hur mycket du vill att vi ska göra. Kanske vill du själv hålla i vissa ekonomiuppgifter? Vi är flexibla och lyssnar alltid på kundens önskemål.