Hinner du inte med din bokföring?

Vi är en redovisningsbyrå i Västerås som gärna hjälper dig med bokföring och bokslut. Många företagare kommer på efterkälken med papper som bara hopar sig. Tvekar du på om du ska anlita en bokföringsbyrå kan du höra av dig till oss så berättar vi om allt vi kan göra för ditt företag. Vi är till exempel auktoriserade revisorer. Det finns dessutom så mycket mer än bokföring. Det är också likviditetsplanering, budgetuppföljning och att bevaka att kunderna betalar i tid.

Statistik och information

De listor vi får fram automatiskt i vårt bokföringsprogram kan du sedan använda till flera olika ändamål, inte minst statistik och att du ser hur lönsamt ditt företag egentligen är. Bokslutet kan du visa upp för intressenter som ska låna ut pengar till dig eller ge dig stora orders på tillverkning hos dig, bara för att ta några exempel. Så bokföring är en viktig del av företagets välmående, inte bara ett nödtvång som Bokföringslagen tvingar oss till. Det är också bokföringen som ligger till grund för en analys av hur framgångsrikt företaget är, till exempel med att öka sin försäljning, minska påminnelseavgifter, se över sina kostnader och mycket annat. Sammantaget är det många små faktorer som påverkar resultatet när räkenskapsåret är slut och man ska summera hur det blev. Man behöver helt enkelt ha bra koll på bokföringen.

Med kunskap och vana

Företagare som sitter själva med alla papper upplever ofta att man får avbryta arbetet, och när man kommer tillbaka till kvittohögen igen tar det emot att börja från början igen med det hela. Uppstartstiden och frustrationen när man inte heller är van vid arbetet gör att man i stället borde fundera på att anlita ett proffs. Vi finns här för att du ska få hjälp med din ekonomifunktion. Du är välkommen för en genomgång om vilka rutiner du kan få hjälp med. Med kraftfulla, moderna datorprogram är det hos oss ingen som sitter och skriver kravbrev för hand, utan allt sker i programmet för bokföringen. Anlita oss för revision eller löpande ekonomiarbete. Med vår kunskap och vana blir arbetet gjort både snabbt och effektivt.